MRFsaja

Pembukaan

B U B U K A

Assalaamu’alaikum Warohmatulloohi wabarokaatuh.

Bissmillaahirrohmaanirrohiim.

Sateuacanna sim kuring ngawitan ngadamel blog atanapi website nganggo wordpress, langkung tipayun sim kuring neda jembar sih hapunten boh bilih janggal basana sareng susunannana, ngaraheutkeun kana manah para saderek sadaya, atanapi kirang pantes rehna sim kuring sanes ahlina. Ieu mah sakadar maksakeun sareng bari diajar, etang-etang kaul ngedalkeun katineung ati di dunia maya.

Salajengna sim kuring ngadamel ieu blog/website, sanes ku jalaran adigung tumalapung atanapi ngaraos luhur ti nu sanes mung ku emutan sim kuring manawi aya bahan katampi, eusina tiasa kapetik kanggo anu maca kana ieu blog/website gratisan ti wordpress.

Mugi-mugi diantawisna tiasa dijantenkeun bahan kanggo ngawincik diri nalungtik hirup dina salebeting hirup sareng kahirupan, etang-etang obor atanapi jalan hirup kumbuh sabilulungan, sareundeuk saigel sabobot sapihanean sareng para wargi sadayana.

Mangga ayeuna urang sami-sami manjatkeun du’a ka Gusti nu Maha Suci, mugi-mugi blog/website nu didamel ku sim kuring teh aya manfaatna kanggo urang sadaya di dunya katut akherat, nya kitu deui mugi-mugi para bapak, para ibu, rawuh para kanca sadayana anu ninggal atanapi maca kana ieu blog/website kenging taufiq hidayah pikeun nyungsi ngoreh diri noropong kapribadian kana jalan anu sampurna, pigeusaneun nyalametkeun diri di dunya rawuh akherat. Amiiin

MRFsaja

Tinggalkan sebuah Komentar »

Belum ada komentar.

RSS feed for comments on this post.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Buat situs web atau blog gratis di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: